Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Pulsmassager til Nakke og Ryg
4.73(15)
kr.
310
kr.
620
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
310
kr.
620
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Lindre nakke- og rygsmerter på få minutter! Lad dig selv slappe af og nyde fordelene ved en pulsmassage!

ORTOREX™-pulsmassagemaskinen giver den dybeste massage af det dybeste væv i halshvirvelsøjlen. Den hjælper med at lindre spændinger og smerter i nakke, ryg og skuldre. Ved at stimulere og forbedre din blodcirkulation og reducere ophobningen af mælkesyre i dine muskler vil vores massageapparat stimulere produktionen af naturlige smertelindrende kemikalier kaldet endorfiner. Desuden kan vores produkt afhjælpe din stress og give generel afslapning, hvilket fremmer en rolig søvn uden ubehageligheder. ORTOREX™-pulsmassagebæreren anbefales især til dem, der lider af hovedpine, kroniske smerter, gigt, skader, muskelømhed og stivhed.

Fordele ved at bruge vores pulsmassager:

  • Lindre smerter i nakke, ryg og skuldre
  • Giver terapi varme
  • Giver massage af halshvirvelsøjlen
  • Reducerer hovedpine
  • Hjælper til at sove bedre
  • Forbedrer blodcirkulationen
  • Stimulerer produktionen af endorfin
  • Fremmer afslapning og ro
  • Velegnet til hele kroppen

ORTOREX™-massagemaskinen fungerer ved at give impulser, der er rettet mod nervesystemet, og som når frem til musklerne. De blokerer effektivt for, at smertesignalerne ikke når frem til rygmarven og hjernen. Vores massageapparat giver også beroligende varme for at sikre de mest effektive resultater.  Temperaturen på 42℃/107,6°F afslapper blodkarrene og forbedrer den vaskulære cirkulation. Med 15 intensitetsniveauer og 4 forskellige tilstande kan du justere vores produkt til at give dig den mest behagelige massage. Hvad mere er, kan du fjernjustere de foretrukne indstillinger ved hjælp af den controller, der følger med massageapparatet.

ORTOREX™-pulsmassager til nakke og ryg er fremstillet af blød og hudvenlig silikone. Den har et ergonomisk U-formet design for at give maksimal komfort. Vores produkt har også seks aktive hoveder for nemmere at nå din ryg og skuldre. Desuden har vores massageapparat et indbygget lithiumbatteri, som kan fungere i op til 8 dage på en enkelt opladning. Desuden er vores produkt med en vægt på 160G meget let, så du kan nyde den afslappende massage selv på farten uden ekstra vægt på din nakke.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ GIVER ELEKTRISK PULSEMASSAGE — ORTOREX™-massagemaskinen udsender milde og blide pulserende vibrationer gennem kontaktpuderne, der hjælper med at løsne op for stivhed og ømhed i nakke og ryg.

✔️ LINDER SMERTE PÅ MINUTER — ORTOREX™-massagemaskinen begynder at lindre dine smerter, så snart du tænder den, og masserer forsigtigt de skadede områder for at lindre dine smerter.

✔️ REDUCERER STRESS & SLAPPER AF — Ved at gøre dig fri for smerte vil eller massager give stor lindring af al stress og ubehag, producere flere endorfiner og lade dig slappe af.

✔️ HJÆLPER TIL AT FALDE HURTIGERE I SØVN — Det er svært at falde i søvn, mens du lider af smerter, så hvis du reducerer dine gener med ORTOREX™-massagebæreren, vil det gøre det betydeligt lettere for dig at falde i søvn.

✔️ GIVER TERAPEUTISK VARME — Varmen vil trænge dybt ind i dine muskler og fremme bedre blodcirkulation og kompression.

✔️ KAN BRUGES OVER HELE KROPPEN — Takket være elektrodepuderne kan du opleve fordelene ved pulsmassage på alle dele af kroppen, herunder ben, hænder, mave og lænd.

✔️ TILPASSER ALLE NAKSTØRRELSER — Silikonehalsbåndet er meget strækbart, så det kan tilpasses enhver nakkestørrelse.

 

BEMÆRK: Vi anbefaler, at du bruger vores massageapparat i 15 minutter hver dag for at opnå de bedste resultater.

 

 

 

Bedømmelse og anmeldelser

4.73
Baseret på 15 anmeldelser
(12)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
B****y
Danmark

Jeg nyder den følelse, der er tilbage efter massagen og pulserne, især med varmen.

O***e
Danmark

Hjælper godt, når min nakke er låst. Det tog et øjeblik at vænne sig til den, men da jeg først havde vænnet mig til den, mærkede jeg lettelsen i mine muskler stort set med det samme. Vil anbefale den til andre.

B***y
Danmark

Så hjælpsomt! Det fjerner næsten øjeblikkeligt spændingerne fra min nakke. Jeg er meget glad for varmefunktionen. Ville købe igen.

A***e
Danmark

Dette massageapparat er fantastisk, det gør virkelig, hvad det siger, det skal gøre. Giver lindring af spændinger og smerter omkring nakken og hjælper med at slappe af. Rækkevidden af bevægelsen er fantastisk. Meget fantastisk og jeg er meget glad for den! :)

E****t
Danmark

Jeg bruger dette massageapparat til afslapning af nakken, og det fungerer rigtig godt. Da den er bærbar, er den også nem at bruge på farten. Godt køb, tak!

K***y
Danmark

Jeg er vild med dette massageapparat. Det er en stor lettelse for min hovedpine. Game-changer for mig! Hvis du tøver, så gør det ikke! Alle har brug for dette massageapparat.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.