Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Bælte til terapi med rødt lys
4.70(10)
Stik Type:EU
kr.
350
kr.
525
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
350
kr.
525
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Reducer musklernes restitutionstid uden besvær

Med Ortorex' rødlysterapibælte kan du se, hvordan dit velbefindende forbedres! Det vil øge din cellulære energi og blodcirkulation. Dette innovative apparat vil give din krop en mærkbar foryngelse!

Forbedret stofskifte

Ortorex' infrarøde lysbælte fremmer en hurtigere kalorieforbrænding og hjælper med vægttab. Øg din krops metaboliske hastighed uden selv at være klar over det!

Aflastning af spændinger

Vores bælte er målrettet ømme muskler og hjælper med at reducere stress. Infrarøde stråler trænger ind i huden og beroliger det dybe væv og fremskynder helingsprocesserne.

Alsidig brug

Bæltet kan anvendes på alle kropsdele, hvilket fremmer en omfattende behandling.

To tilstande

Vores røde lysterapibælte tilbyder to bølgelængder - 660 nm og 850 nm. Du kan vælge den, der opfylder dine behov og behandlingsmål.

Enkelt design

Brug kun én knap til at betjene dette bælte. Vikl det rundt om det specifikke område, tænd for det, og lad det gøre sin magi.

Automatisk slukning

Du kan indstille bæltet til at slukke efter 15, 30 eller 45 minutter.

Bedømmelse og anmeldelser

4.70
Baseret på 10 anmeldelser
(7)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
O****a
Danmark

Jeg elsker at bruge denne pude. Den er fleksibel og kan sidde overalt på kroppen. Den bliver ikke uudholdelig varm, så den er behagelig at have på under tøjet, når vi arbejder i huset.

A***d
Danmark

Dette bælte er sådan en lettelse for mine lændesmerter! Jeg har det så meget bedre efter at have brugt det. Det er superpraktisk, og du kan målrette forskellige områder med det!

B****y
Danmark

Jeg har givet dette røde lysbælte i gave til min mor, som lider af gigt. Hun har rapporteret en synlig reduktion i sine ledsmerter og sværger nu til dette produkt. Det er brugervenligt og viser sig at være et nyttigt hjælpemiddel mod ubehag.

E***s
Danmark

Længden og fleksibiliteten giver god dækning. Den kan hjælpe med at helbrede mange forskellige kropsdele. Jeg har brugt den på skulderen, benet og lænden. Jeg elsker den lindring, den giver!

D**a
Danmark

Dette røde lysbælte virker som magi til at lindre mine smerter i kroppen. Lyset trænger virkelig dybt ind i huden og lindrer mine muskler fra spændinger. Kan varmt anbefales!

S****e
Danmark

Hver en krone værd. Det er præcis, hvad jeg havde brug for til at hjælpe med muskelgendannelse. Jeg kan ikke anbefale dette produkt nok.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.