Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ultralydsmassageværktøj til Fysioterapi
4.64(11)
Stik Type:EU
kr.
1058
kr.
2116
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
1058
kr.
2116
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Boost helingen, mens du slapper af

Ultralydsteknologien, der bruges i Ortorex-massageapparatet, fremmer vævsregenerering, hvilket resulterer i hurtigere restitution. Apparatet er kompakt og enkelt at betjene, så det passer nemt ind i din daglige rutine.

SMERTELINDRING

Vores ultralydsmassageapparat løsner muskelspændinger ved at fokusere på triggerpunkter. Du vil opleve øjeblikkelig lindring efter brug.

FORBEDRET FLEKSIBILITET

Ortorex ultralydsmassageapparatet hjælper med at forebygge muskelstivhed og øge bevægelsesfriheden.

HURTIGERE RESTITUTION

Denne enhed stimulerer bedre blodgennemstrømning til det behandlede område, hvilket fremskynder helingsprocessen.

Indbygget tidsur

Du kan indstille behandlingsvarigheden til 5, 10 eller 15 minutter.

Flere tilstande

Dette ultralydsmassageapparat har tre vibrationsniveauer. Du kan ændre massageintensiteten i henhold til dine specifikke behov og præferencer.

Brugervenlig grænseflade

Vores apparat er enkelt og intuitivt at betjene og gør hver terapisession problemfri.

Flere grunde til at elske vores produkt

Bærbar

Ergonomisk

Hudvenlig

Lang batterilevetid

Bedømmelse og anmeldelser

4.64
Baseret på 11 anmeldelser
(8)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D****n
Danmark

At bruge dette værktøj regelmæssigt har været meget gavnligt for mine rygsmerter. Det er superpraktisk og nemt at bruge. Jeg vil varmt anbefale det, hvis du ofte døjer med smerter og stivhed.

C***a
Danmark

Et af de bedste køb, jeg har gjort for min overordnede krops velvære! Jeg bruger den på enhver kropsdel, når den bliver øm eller gør ondt. Virkelig glad for min ultralydsmaskine!

E***h
Danmark

Dette apparat blev anbefalet til mig, og jeg var skeptisk, men besluttede alligevel at prøve det. De forskellige frekvenser hjælper med at målrette smerten effektivt. Og jeg mærkede faktisk lindringen ret hurtigt. Kan varmt anbefales!

M*****a
Danmark

Mine knæ giver mig af og til problemer. En ven foreslog et ultralydsværktøj. Jeg må indrømme, at det har forbedret min tilstand betydeligt. Det er en solid 5/5 fra mig

S****a
Danmark

Mine arme havde været ømme i ugevis, og dette værktøj hjalp med at give den nødvendige lindring. Produktet er bærbart, og indstillingerne er nemme at bruge. Jeg er super imponeret!

C***l
Danmark

Jeg var skeptisk i starten, men dette apparat viste sig at være meget effektivt mod gigt. Jeg bruger det regelmæssigt, og jeg kan virkelig mærke en forskel. Det er meget værd til prisen.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.