Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Plateausandaler I Ægte Læder Til Kvinder
4.71(14)
Farve:Hvid
Størrelse:38

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
433
kr.
650
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
433
kr.
650
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Løft dit sommeroutfit med trendy fodtøj

Med Ortorex Roman-sandalerne går komfort og stil hånd i hånd. De er lavet af ægte læder, har lang holdbarhed og et dyrt look. De vil blive dit foretrukne sommerfodtøj til daglig brug, da de modstår slitage.

UNIKT DESIGN

Disse romerske sandaler er trendy, dristige og attraktive. De vil give dit image et frisk pust og gøre dig til centrum for opmærksomheden. Takket være deres platform vil du også se højere ud.

TYK SÅL

Ortorex-sandalerne har perfekt stødabsorbering. De giver fremragende støtte og sikrer, at dine fødder ikke bliver trætte så let.

BLØDT MATERIALE

Vores sommersandaler tilpasser sig hvert eneste skridt og tillader naturlig fodbevægelse. De gnider ikke mod din hud og giver dig vabler.

Letvægts

Du vil føle, at du ikke har noget på fødderne i disse sandaler. De giver en behagelig og ubesværet gangoplevelse.

Kan justeres

Takket være ankelstropperne har Ortorex-sandalerne en god pasform. Du behøver ikke bekymre dig om, at de glider af under brug.

Holdbar

Læderet af høj kvalitet gør vores sandaler til en pålidelig investering i fodtøj. De vil tjene dig i mange år fremover!

Størrelsesguide

SÅDAN MÅLER DU DINE FØDDER TIL SKO:
1. Stå i bare tæer med hælen mod væggen.
2. Læg en lineal på gulvet parallelt med din fod med enden af linealen mod væggen.
3. Find længden fra væggen til enden af din længste tå.
SIZE US UK EU Foot Length
cm inch
35 5 3.5 36 22.5 8.86
36 5.5 4 37 23 9.06
37 6 4.5 37.5 23.5 9.25
38 6.5 5 38 24 9.45
39 7 5.5 39 24.5 9.65
40 8 6.5 40 25 9.84
41 8.5 7 41 25.5 10.04
42 9 7.5 41.5 26 10.24
43 9.5 8 42 26.5 10.43

Bedømmelse og anmeldelser

4.71
Baseret på 14 anmeldelser
(11)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
L****e
Danmark

Sandalens platform føles stabil. Materialerne er bløde og lette, så skoene er perfekte til gåture. Helt klart hver en krone værd!

E****n
Danmark

Jeg er helt vild med disse sandaler! Stropperne er designet så godt, at de holder mine fødder sikre uden at være for stramme. Platformen er meget stilfuld. Passer til størrelsen. Jeg vil anbefale dem.

I*****a
Danmark

Jeg er meget imponeret over det overordnede design og komforten i disse sandaler. I modsætning til mange plateausko føles disse sandaler overraskende lette og nemme at gå i. De er perfekte til sommerdage

E***y
Danmark

Jeg kan ikke rose disse knystvenlige sandaler nok! Designet er enestående, remmen går rundt om mine tommelfingertæer og holder dem blidt på plads. Absolut ingen friktion, intet ubehag, ingen smerte! Fantastiske sko!!!

J****a
Danmark

Det er altid en udfordring at finde sko, der passer til mine knyster, men disse sandaler overgik mine forventninger. Den støttende knystrem er meget behagelig og reducerer ethvert ubehag, mens du går. Jeg kan endelig nyde stilfulde sandaler uden smerter.

A****l
Danmark

Disse sandaler ser endnu bedre ud i virkeligheden! De er af høj kvalitet og føles meget holdbare. De er mine foretrukne sandaler til både afslappede og semi-formelle lejligheder nu.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.