Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Kompressionsærme til håndled Tommelstøtte
4.82(11)
Farve:Beige
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
110
kr.
220
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
110
kr.
220
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Forbedr dit håndleds bevægelighed

Ved at støtte dit håndled vil Ortorex-bandagen fremme bedre bevægelse. Det giver dig mulighed for at udføre opgaver mere komfortabelt og sikkert. Brug af dette ærme kan forhindre unødvendige belastninger eller skader.

Moderat kompression

Vores håndledsstøtte vil forbedre din effektivitet under daglige aktiviteter. Brug af den kan hjælpe med at mindske træthed og øge din præstation.

Høj elasticitet

Dette ærme tilpasser sig din hånds form og giver en tæt pasform uden at begrænse bevægelsen. Det er behageligt at have på i lange perioder.

Forbedret åndbarhed

Ortorex-håndledsstøtten holder hånden fri for sved og sikrer en behagelig oplevelse.

Guide til størrelse

SÅDAN MÅLER DU DIG SELV:
1. Vikl målebåndet rundt om håndfladen, lige under knoerne.
SIZE PALM CIRCUMFERENCE
cm inch
S 12-15 4.72-5.91
M 15-17 5.91-6.69
L 17-19 6.69-7.48
XL 19-21 7.48-8.27

Bedømmelse og anmeldelser

4.82
Baseret på 11 anmeldelser
(9)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
H***n
Danmark

Jeg købte denne for at hjælpe med gigt i mine hænder, og jeg elsker den støtte, den giver mig til min tommelfinger og mit håndled. Jeg vil anbefale disse.

K***n
Danmark

God kompression, stoffet føles rart. Hjælper med at stabilisere mit sår og støtte min hånd og mit håndled. Det har gjort en kæmpe forskel for mig

E****h
Danmark

Dejligt ærme. Jeg elsker, at det er nemt at rengøre og tørrer hurtigt. Nu kan jeg bruge det hver dag uden at bekymre mig om hygiejnen.

M***a
Danmark

Jeg har tidligere prøvet mange håndledsstøtter til min gigt, men denne er enestående! Den er behagelig at have på hele dagen og giver fremragende støtte uden at indskrænke bevægeligheden.

S****a
Danmark

Jeg var skeptisk i starten, men dette produkt overraskede mig positivt. Det giver det ideelle niveau af kompression og reducerer det ubehag, der følger med gigt. Tak for hjælpen.

L***y
Danmark

Et fremragende produkt til alle, der døjer med håndledssmerter. At bære dette sleeve har forbedret min tommel- og håndledsstyrke betydeligt og reduceret den træthed, jeg følte efter en travl arbejdsdag.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.