Gel-Sædepude til Trykaflastning

kr.250

Tilbud

Gel-Sædepude til Trykaflastning

kr.250

Beskrivelse

Sig farvel til lændesmerter og mærk lindringen med Ortorex sædepude!

Ergonomisk udformet Gel-Sædepude giver maksimal støtte og overlegen komfort, samtidig med at den reducerer trykket på halebenet og halebenet, hvilket kan lindre lændesmerter og hjælpe med de fleste siddesmerter på grund af iskias, diskusprolaps, halebeneskader, graviditet, hoftesmerter, hæmorider og bækkenproblemer forårsaget af langvarigt siddende arbejde. Den kombinerer blød siddekomfort med stabil støtte for at absorbere og afvikle kroppens tryk jævnt.

Puden er lavet af højelastisk terapeutisk komfortgel, som gør den kølig at sidde på og hjælper folk, der sidder længe, med at håndtere dampvarmen. Gelpuden vedtager et honeycomb-design for at cirkulere luften, så den har god åndbarhed. Blødt og elastisk gelmateriale eliminerer ubehagelige trykpunkter på en naturlig måde under lang tids siddende, så du kan sidde stille i lang tid uden at føle dig træt. Pudens betræk er designet med et topstof med fuld åndbarhed og en skridsikker bund med greb. Lynlåslukning gør det nemt at fjerne det for at vaske og genindsætte det.

Gelpuden kan bruges forskellige steder, f.eks. på førersædet i en bil, på spisebordsstolen derhjemme eller på en kontorstol. Det er et godt valg af kørestolspuder til seniorer. På grund af fremragende fleksibilitet kan puden presses tilbage til den oprindelige form straks efter udstrækning, den vil altid bevare sin oprindelige form, og den vil ikke miste sin støtte, selv efter lang tids brug, hvilket gør den mere holdbar end almindelige puder.

✔️ RYG & HALEBEN TRYKAFLASTNING — Ved at fordele vægten jævnt over pudens overflade, eliminerer den smertefulde trykpunkter, tilstande fra lændebelastning, iskias og andre.

✔️ HONEYCOMB DESIGN — Fremmer bedre luftcirkulation, hvilket gør at puden forbliver kølig, selv når du sidder i lang tid.

✔️ FLEKSIBEL & HOLDBAR — Elastisk selvkølende gelmateriale bevarer sin oprindelige form varigt, og den mister ikke sin støtte selv efter langvarig brug.

✔️ NEM RENGØRING & BÆRBAR — Let nok til at tage med dig hvor som helst for at fremme komforten på kontorstole, i biler eller flysæder. Vaskbart betræk gør det meget nemt at holde puden frisk og ren.

4.56
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. N***l (verificeret køber)

  Danmark

  Fantastisk produkt!!

 2. V***a (verificeret køber)

  Danmark

  Dette er en rigtig god gelpude. Den er utrolig behagelig og er fantastisk for min ryg. Jeg har en dårlig ryg og dette gør det behageligt at sidde i længere tid. Og den kommer med et betræk, så du kan nemt fjerne og vaske den. Fantastisk pude!

 3. S***a (verificeret køber)

  Danmark

  Denne pude er ekstremt behagelig. Jeg er meget mere behagelig at sidde i længere tid. Jeg kan godt lide, at den har et vaskbart betræk.

 4. A***o (verificeret køber)

  Danmark

  Købte denne til min bil til de lange ture. Super behageligt! Det føles som om jeg sidder i en sky!

 5. V***l (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har siddet på denne i lige 4 timer og hoften gør ikke ondt overhovedet, før 2 timer er min hofte allerede begynde at gøre ondt. dette er meget behageligt og fantastisk at den har et sort betræk til den, kan tages ud til vask og rengøring. Jeg vil få en mere til kontorbrug.

 6. H***i (verificeret køber)

  Danmark

  Dette forvandlede min computerstol til et behageligt sæde. Jeg følte mig som om jeg fik hofteudspring under mit hjemmearbejde under denne karantæne. Så langt så godt.

 7. D***e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg arbejder hjemmefra, og dette hjælper med de lange timer, hvor jeg sidder på kontorstolen. Min stol er dejlig behagelig og komfortabel, men dette bringer et andet niveau af komfort. Min krop føles lidt mindre træt i slutningen af dagen. Jeg kan også godt lide, at den holder sædet køligt. Det er en dejlig opgradering til min kontorstol.

 8. T***a (verificeret køber)

  Danmark

  Dette er en meget behagelig siddepude. Jeg sidder i mange timer, og min ryg gør virkelig ondt. Jeg har lagt denne pude i min stol, hvor jeg arbejder, og det ser virkelig ud til at tage noget af presset fra min ryg.

 9. P***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg købte den i håb om, at den ville hjælpe, og min eneste kommentar er, at jeg ville ønske, at jeg havde fundet den tidligere. Den er så behagelig og gør stolen meget bedre at sidde i i længere tid.

 10. N***n (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg købte denne til min kontorstol, som ikke havde en god sædehynde. Jeg skal sidde i mere end 8 timer om dagen, og stolene på arbejdet er kun beregnet til 4 timer om dagen. Denne pude gjorde en verden til forskel!!! Hvis du føler smerter i dit haleben eller mellem dine gluteus minimus og hamstrings, så er dette hvad du har brug for.